Kampuksen tyylitaiturit

Eläminen opiskelijabudjetilla on hyvin haastavaa, mutta se ei silti tarkoita sitä, että tyylistä pitäisi tinkiä. Kun rahat ovat tiukalla, niin kannattaa ottaa luovuus ja harkinta käyttöön. Jo muutamalla hyvin harkitulla yksityiskohdalla moni vanha asu päivittyy uudeksi jälleen.

Mä olen sitä mieltä, että niin tyylikäs pukeutuminen, kuin myös sisustaminen syntyy kerroksellisuudesta. Jos asusi tai kotisi sisältää vain uusia viimeisimmän trendin mukaisia tuotteita, on lopputulos helposti persoonaton ja jopa vähän lattea. Jos taas kannat ylläsi vain vanhoja riepuja tai sisutat pelkästään antiikilla, voi lopputulos olla sama –  hieman tylsä ja tunkkainen.

Mutta kun yhdistelet vähän uutta ja vähän vanhaa tai itse tehtyä, vähän edullista ja vähän laadukkaampaa, syntyy näistä yhdistelmistä useimmiten kiinnostava ja kerroksellinen kokonaisuus, joka myös kertoo kantajastaan jotain. Luo rohkeasti oma tyylisi, kiinnitä huomiota yksityiskohtiin ja ala yhdistellä!

Mun erityistä lempipuuhaa  luentojen välillä on kampuksella liikkuvien ihmisten tarkkailu.  Lorvin jossain löhönurkkauksessa ja bongailen sieltä tyylikkäitä ja persoonallisia oman tiensä kulkijoita. Vietin yhden aamupäivän kampuksella ja poimin sieltä kuviini kanssaopiskelijoita, joiden tyylissä oli selkeästi se jokin oma juttu.

SAKU, Tiedotusopin opiskelija

bl_186_kuva_01 bl_186_kuva_02  Mustavalkoinen graafinen höyhenkuviointi on näyttävä ja tuo muuten aika hillittyyn asuun sen oman säväyksensä.

Mun mielestä tämän asukokonaisuuden yksi hieno yksityiskohta on tämä kello – pieni bling bling elementti piristää asua ja hieno kellohan on aina toimiva asuste.

OSKAR, Ruotsin kielen opiskelija

bl_186_kuva_03 bl_186_kuva_04

Tämä tyylikäs nuori mies tuli vastaan kirjastosta, ja katseeni vangitsi hänen upea neulepuseronsa. Rohkea valinta, eikö? Tässä asussa myös vastakohdat täydentävät toisiaan sillä moderni neule on saanut vastapainokseen hyvin klassiset kävelykengät.

Onhan tämä neule nyt aivan upea! Paitsi että kuviointi on huomiota herättävä ja todella tyylikäs, on minusta hauskaa se, että neuleessa on käytetty pörheää lankaa kontrastina kuvion graafisuudelle. Hieno luomus.

ANNA–RIIKKA, Julkisoikeuden opiskelijabl_186_kuva_05

bl_186_kuva_06

Tämä nuori nainen on tehnyt erinomaisen sijoituksen. Monikäyttöinen mekko tulee kulkemaan hänen matkassaan vielä pitkään! Se on nuorekas ja helppo arkivaate, mutta oikeiden asusteiden kanssa myös juhlava ja tyylikäs. Elastinen materiaali tekee siitä mukavan käyttövaatteen, mutta harkittu ja moderni leikkaus kohottaa tämän mekon tavanomaisen arkimekon yläpuolelle. I love it!

Rakastan taskuja mekoissa. Nämä taskut ovat kauniisti upotettu, eivät hyppää silmille, mutta luovat kivan ja käytännöllisen yksityiskohdan mekkoon.

HANNA, Ympäristön ja alueiden politiikan opiskelija

bl_186_kuva_07

bl_186_kuva_08

Tässä on malliesimerkki siitä, kuinka muutamalla laadukkaalla asusteella voi luoda asuun sen oman jutun. Oranssit mokkakengät ovat persoonalliset ja taatusti erottuvat harmaasta massasta. Pastellivärinen merkkireppu on paitsi erittäin käytännöllinen, myös tällä hetkellä trendikäs asuste.

Tämä neuletakkikin on kyllä todella kiinnostava. Se on värinsä ja mallinsa puolesta helposti yhdistettävissä monenlaiseen asuun, varmasti lämmin ja käytännöllinen, mutta tuo pinnan nypytys luo siihen ihan oman twistinsä. Ihana.