Rennosti aurinkoisilla kaduilla – katumuotikatsaus

Tämä on sitä aikaa kun kuljen kotikaupunkini katuja verkkaiseen tahtiin ja hymyssä suin – ah, tämä valo ja lämpö – ihan parasta aikaa! Ihmiset ovat kuoriutuneet talvipalttoistaan ja yhtäkkiä meidän örkkimörkki kansamme hymyilee ja NÄYTTÄÄ NIIN HYVÄLTÄ!

Vietin päivän kierrellen valoisia katuja kameran kanssa ja bongailin kivan näköisiä persoonallisesti pukeutuneita ihmisiä.

mies_laaja

Tämä nuorukainen luottaa siihen, mihin moni muukin suomalainen, nimittäin tasaraitaan. Mutta Marimekon raitapaita ei olisi klassikko ellei siinä olisi sitä jotain. Punavalkoinen raitapaita on niin raikas!

mies_tiivis

Poikamainen mutta hip yhdistelmä; lippalakki takakenossa ja hyvännäköiset aurinkolasit silmillä. Toimii!

nainen_1_laaja

Koralli on yksi niistä väreistä joita rakastan, ja jonka paluusta kesämuodin värikarttaan olen superinnoissani!  Upea väri on tämän yksinkertaisesti leikatun mekon juttu.  …ja kuinka hyvältä tuo mekko näyttääkään ruskettuneiden säärien kanssa!

nainen_1_tiivis

Myös huulimeikissä saa käyttää väriä tänä kesänä ja katukuvassa näkyykin ilahduttavan paljon hehkeitä kaunottaria huolella punattuine huulineen – I like it! Kirkas punainen, fuksia ja pinkin eri sävyt raikastavat kasvoja.

nainen_2_laaja

Edellisessä postauksessani ylistin yhdistelmää farkut ja valkoiset tennarit. Noh, tässä malliesimerkki taas siitä kuinka hyvin tuo yhdistelmä toimii.

Revityt farkut tuovat särmää tähän muuten hyvin hillittyyn lookiin.

nainen_2_tiivis

Luonnollisuus on myös  yksi tämän hetken vahvoja trendejä, kun on näin kaunis iho, sitä ei kerta kaikkiaan kannata peittää. Hurmaava luonnollinen kesäneito!

nainen_3_laaja_itsetehty_hame

Selkeät linjat pukeutumisessa ilahduttavat mun silmää – niin kuin tässä,  mustavalkoinen linja joka on viety tyylillä loppuun asti. Tiukka poolopaita on ryhdikäs yhdistelmä tämän kellohelmaisen hameen kanssa ja luo siihen ripauksen fiftarihenkeä.

nainen_3_tiivis

Ihana tyylikkään raikas look, jonka viimeistelee huolella punatut huulet!

One Comment

  1. Iisa Ylänne kirjoitti:

    Ihana postaus<3

Comments are closed.