Sulle salaisuuden kertoa mä voisin… muutama asia jota et minusta tiennyt

Hei taas kaikki ihanat!

Viime aikoina mulla on ollut aikaa ottaa vähän rennommin kun raskaimmat tenttiurakat ovat ohi. Olen tavannut ystäviä ja siitä tulikin mieleen se, kuinka helpottavaa on, kun ystävien kanssa voi jakaa salaisuuden – eikö olekin ihan paras tunne kun salaisuuden painolasti muuttuukin jakamalla vähän kevyemmäksi?!

Siksipä, rakkaat uskolliset lukijani, ajattelin jakaa teillekin muutaman salaisuuden…

p1130239

Mummo minussa:
Niin, olen teidänkin kanssa puinut sitä asiaa, että en taida olla kovin äidillinen tyyppi. Mutta mutta. Tunnistan kyllä itsessäni joitakin mummomaisia piirteitä. Tykkään istua kiikkustuolissa, haistella syreenipuskia (Mun lempituoksu muuten!) ja virkata. Kyllä. Virkata. Rakastan käsitöitä ja laukustani löytyy usein keskeneräinen virkkaustyö, jonka parissa puuhastelen mm. luennoilla tai junassa ja bussissa. Kuvassa sopivasti isoäidin neliöitä 🙂

Uusi päivä

Paljastus seurusteluhistoriastani:
Teille joillekin saattaa olla uutta tietoa se, että minä ja mun kämppis Tomi olemme lukioikäisinä seurustelleet. Kyllä, totta se on – minä ja Tomi!!  Onneksi ero ei haalistanut ystävyyttämme vaan olemme nykyään hyviä kavereita.

krista_reino_sonja_lastenkutsuilla

Mistä ne vuokrarahat oikein tulevat…
Okei okei okei. Mietin pitkään että laitanko tämän, mutta ta-daa, tässä se nyt on, ehkä yksi noloimmista tilanteista missä olen ollut – maalitauluna! Joskus opiskelijaelämä on tätäkin, kun vuokra pitää maksaa ja rahat on loppu, on käytettävä kekseliäisyyttä.

krista_sonja_5

Sandaalit jalassa vaikka talvipakkasella 🙂
Hei. Tää ei ollutkaan paljastus, koska mainitsin tästä jo aiemmassa postauksessani. Mut joo, tykkään siis tepastella kotona sandaalit jalassa ja fiilistellä kesämuistoja. (Kämppikseni Sonja on ehdottomasti villasukkaihmisiä, oli kuuma tai kylmä niin Sonjalta löytyy villasukat!)

Uusi päivä.

Ura käsimallina?!
Vilma, minä ja Emmi, viehkot daamit lukiolaisten ykkösillassa (…oi noita aikoja!). Mutta hei, kiinnittäkääpä huomio mun poseeraukseen, eritoten sormiin. Nimittäin, kuten huomaatte, mulla on taipumus näyttää peace-merkkiä poseeratessani ja muutenkin huitoa käsilläni. Ehkä olisi pitänyt ryhtyä käsimalliksi…

Uusi päivä draamasarja.

Meitsimeikäläinen ja peace poseeraus jälleen! (Eikö muuten olekin herttainen kuva!)

Uusi päivä.

Okei, siistii…mut hei, oho, tossa onkin vain yks sormi ojossa.

Uusi päivä

Mut taas mennään! PEACE!! 😀
Mitä tästä voi sanoa–ehkä parempi pysyä vain lähiksissä?

Mikä musa mikä boogie?!

No Rihanna tietenkin! Viimeinen paljastus: mun lenkkeily soittolistan ykkösbiisi on Rihannan Diamonds.

Tästä se lähtee taas, loistava timanttinen päivä! Nauttikaa valosta, lämmöstä ja ystävienne seurasta ja ihanista pikku salaisuuksistanne J

3 Comments

  1. Unknown kirjoitti:

    ☺ kiva lukee sun blogii

  2. Unknown kirjoitti:

    ☺ kiva lukee sun blogii

  3. Unknown kirjoitti:

    Millon tulee uusia jaksoja UP

Comments are closed.