Pitkää ikää pussailusta – kuinka tehdä kaunis huulimeikki.

Hei ihanaiset lukijani!

Tässä postauksessani ajattelin antaa kaiken huomion huulille. Tiesittekö että pussailu saattaa pidentää ikää? En minäkään aiemmin, mutta näin kuulemma on. Minähän siis olen suuri pussailun ystävä, rakastan kaikenlaisia pusuja, suukkoja ja suudelmia, mutta enpä arvannutkaan kuinka terveellistä se on!  Siispä päätin antaa teille vinkin siitä, kuinka meikata houkuttelevat pusuhuulet.

p1130796

Ensinnäkin, mikään ei ole sen ärsyttävämpää kuin kuivat ja lohkeilevat huulet, joten pusuhuulien meikkaus kannattaa aloittaa rasvauksesta. Hanki hyvä huulirasva ja käytä sitä ainakin öisin. (Välillä voit myös kuoria huuliasi esim. sokerilla ja hunajalla)

p1130726

p1130730

Minusta huulimeikin pitää olla huoliteltu, ja siksi aloitan aina rajauksesta.
Valitsen rajauskynän värin aina mahdollisimman läheltä käyttämäni huulipunan sävyä. (Jos rajauskynän ostaminen tuntuu hankalalta, kysy apua kosmetiikkamyyjältä, he osaavat hommansa!)

p1130767

p1130777

Kun olet rajannut huulesi, levitä puna huolella joko siveltimellä tai suoraan huulipuikosta, miten olet tottunut. Keskity.  Itse levitän punaa yleensä kaksi – kolme kerrosta ja sitten painan ylimääräiset hellästi paperiin.

Minä olen sitä mieltä että huulimeikkiä elävöittää pieni kiito ja sillä viimeistelenkin yleensä huulimeikkini. Myös kiilto on hyvä valita mahdollisimman läheltä huulipunan sävyä.

p1130783

Muaahhh!! Kaunis huulimeikki on valmis!!

p1130785

P.S. No tietenkin teitä kiinnostaa se, että kuinkas se pussailu muka edistää terveyttä… Noh, on sanottu, että pussailu toimii esim. kivunlievittäjänä, koska suuteleminen kuulemma lisää endorfiinituotantoa. Eli kun särkee ja kolottaa, pusu voi toimia paremmin kuin Burana. Pussailu myös kohottaa mielialaa, koska suuteleminen vapauttaa oksitoniinia. (Allekirjoitan tämän!) Eli, jos olet apea, niin pussailu voi helpottaa oloasi. Eikä ainoastaan henkisesti, vaan myös fyysisesti, nimittäin, suudellessa vaihdat sylkeä toisen ihmisen kanssa ja tämä aiheuttaa sen, että immuniteettisi vieraita bakteereja vastaan kasvaa ja saat lisää vastustuskykyä. Jotkut myös sanovat, että suuteleminen voi myös auttaa laihduttamaan, koska suutelemisen aiheuttamat tunteet saavat kehon polttamaan kaloreita kun pulssi nousee.

Ei kun pussailemaan!

2 Comments

  1. Tiina Korkeakoski kirjoitti:

    Voitko tehä kynsistä sun blogiin��?

  2. Viivi Lehmuskenttä kirjoitti:

    Tee kynsistä jotain juttua sun blogiin!

Comments are closed.