Katsaus kuntosalille

Mitä pukea päälle kun hikoiluttaa? Kuinka paljon treenivaatteisiin kannattaa satsata? Onko turhamaista miettiä, miten salille pukeutuu?

Tässä viime aikoina olen taas huomannut sen piirteen itsessäni, että pää hajoaa jos en pääse liikkumaan – minä tarvitsen hikitreeniä! Koska liikun paljon, niin luonnollisesti myös urheiluvaatetus kiinnostaa, ja esteetikko kun olen, ei mielestäni ole lainkaan turhamaista miettiä sitä minkälaisissa vaatteissa hikoilee.

Nyt on kyllä saatavilla niin paljon niin kivoja treenivaatteita, että altistuisin houkutuksille useamminkin, jos vain budjetti sallisi. Mutta koska budjetti rajoittaa, on käytettävä harkintaa – ja se on hyvä se. Tuleepahan mietittyä ne olennaisimmat kysymykset eli tarvitsenko tätä todella ja mihin käyttöön? Itse olen ratkaissut asian niin, että säästän ja satsaan ensisijaisesti kunnollisiin jalkineisiin, ne kun ovat minulle etenkin juostessa ne tärkeimmät.

malli_1_kengat

Seuraavana tärkeysjärjestyksessä tulee hyvä ja napakasti istuva toppi, joka tukee ja ryhdistää yläkroppaa. Muu tulee sitten perässä sen mukaan mikä tarve kulloinkin on. Laadukkaan vaatteen ostaminen on taloudellista ja ekoteko. Tunnettu merkki näkyy hintalapussa, mutta ei välttämättä aina takaa sitä laatua, joten kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin, leikkauksiin ja siihen kuinka tuote on valmistettu. Nyt löytyy tosi kivoja edullisempiakin treenivaatteita.

Kävin kuntosalilla ja samalla tein pienen tyylikatsauksen. Tällä hetkellä urheilumuodissa on havaittavissa seuraavia trendejä:

Ajattomuus ja laatu. Osta vähemmän ja valitse huolellisemmin tuotteita, jotka kestävät aikaa.

malli_1_laaja_sivusta

malli_3_laaja_venyttelee

Aktiivisuutta korostavat värit kuten lime ja fuksia ja pinkki, joka oli tällä salilla hyvin edustettuna!

malli_2_laaja_takaa_versio

malli_4_vastalihaksliike

Graafiset kuviot. Ihanaa että trikoiden ei tarvitse olla aina yksivärisiä vaan niistä löytyy villejäkin kuoseja.

malli_2_laaja

Anna sen soida! Kiva ja käytännöllinen käsivarsiteline kännykälle on kyllä hyvä hankinta jos haluat kuunnella omaa soittolistaasi treenatessa.

malli_2_kannykka_tasku

Hyviä treenejä kaikille! Ja hei, jos ei aika riitä kuntosalille menemiseen, niin ainahan sitä voi treenata kotona… ja vaikka ne kotikalsarit jalassa!