Lisäpuhtia voimalauseista?

Tällä viikolla olen yrittänyt tukea ja lohduttaa hyvää ystävääni jolla on ollut sydänsuruja ja sen vuoksi mieli maassa. Samalla jäin pohtimaan sitä, kuinka itse prosessoin vastoinkäymisiä ja mistä ammennan voimaa tulevaan.

Stump of Tree Felled - Section of The Trunk Wood texture background

Itse kullakin meistä tulee aika ajoin puuskia, kun usko itseensä loppuu ja näköala kapenee, kun kaikkea tekemistä varjostaa suuri epäilys ja siipi on maassa. Mikä helpottaa ja auttaa eteenpäin? Läheisten tuki, lämmin halaus ja luonnossa kävely ovat tietenkin ihan parasta lääkettä alakuloiseen oloon. Myös liikunta ja lepo auttavat jaksamaan eteenpäin.

Välillä kaikki silti vaan tuntuu junnaavan paikallaan, vaikka olisikin aavistus siitä, mihin päin kannattaisi suunnata. Ajatukset kiertävät kehää ja harhailevat sinne tänne, usein ihan turhiin huoliin. Sellaisina hetkinä pitää saada vähän uskon pönkitystä ja lisäbuustia.

aforismi_you_get_what_you_want

Tiedän, tämä saattaa kuulostaa vähän hölmöltä, mutta minä oikeasti saan voimalauseista puhtia jaksaa eteenpäin, ne pysäyttävät hetkeksi ja auttavat näkemään asiat hieman toisesta kulmasta. Yksi kuva ja yksi inspiroiva lause voivat antaa sen tarvittavan energiaruiskeen ja havahduttaa – hitto vie, minähän selviydyn tästä!

aforismi_bad_day_good_outfit

P.S. Olisi kiva tietää minkälaiset voimalauseet teitä inspiroi!