Treffit mielessä?

love_tampere_kartta

Nyt on lemmentohtori Krista Kortelainen päässyt vauhtiin ja kartoittanut teille kaikille rakkaudennälkäisille oman treffikartan

Tässä viime aikoina olen paljon pohdiskellut sitä, kuinka tyttö ja poika, mies ja nainen oikein tapaavat. Minne mennä kun haluat tavata ihastustasi muualla kuin kahvilassa tai elokuvateatterissa? Tein aiheesta pikagallupin kampuksella ja tiedustelin että missä ihmiset oikein haluaisivat tavata toisiaan ensitreffeillä?

No, eivät vissiin ainakaan omassa kodissa, suurin osa vastaajista oli nimittäin sitä mieltä, että oma koti on aivan liian intiimi ja ehkä vähän ahdistavakin paikka ekoille treffeille. Myös yhteiseen ruokailuun ensitreffeillä yllättävän moni suhtautui skeptisesti, sitä kun helposti rupeaa jännittämään kaikenlaista, että maiskuttaako liikaa, tippuuko kastiketta rinnuksille, onko ketsuppia poskessa ja mitä tämä lysti oikein maksaa?

p1320147

Entäpä yhteinen liikuntatuokio sitten? Ei pisteitä. Moni suhtautui varautuneesti aktiivisiin ensitreffeihin urheilun parissa. Kampauksen lässähtäminen ja hikiset kainalot eivät houkuta, puhumattakaan suorituspaineista joita itselleen saattaa asettaa kun kovasti yrittää tehdä vaikutusta. Yhteisen urheilun vuoro tulee sitten myöhemmin.

No, mitä sitten suurin osa haluaa tehdä ensitreffeillään? Vastaus todellakin yllätti minut, sillä ehdoton suosikki on ta-daa, kävelylenkki! Siihen voi myös liittää vaikkapa piknikin puistossa tai jäätelöt rannalla. Yksinkertaista, helppoa ja opiskelijabudjetille sopivaa.

No selvä. Tästä kyselytuloksesta inspiroituneena lähdin kartoittamaan Tampereen puistoja ja rantoja, mukana hurmaava seuralaiseni herra Sydän!

treffikaveri-nurtsilla

Tammerkosken ranta

Tänne on helppo tulla, ja mikä kätevintä, täältä pääsee myös helposti pois jos treffiseura ei miellytä.

tammerkoski-nakyma

penkki-tammerkosken-rannalla

Tammerkosken rannalta löytyy lukuisia penkkejä kuhertelevaisille. Ja jos rakkaus sitten roihahtaa, täällä on myös kuuluisa lukkosilta, johon voi jättää oman ikuisen rakkauden tunnustuksensa.

lukot

Pispalanharju

Täältä avautuu ehdottomasti yksi Tampereen kauneimmista näkymistä.

pispalanharjun-nakoala

Pispalanharjulta löytyy penkkejä ja omaa rauhaa… sekä myös tämä ihana pieni leikkipuisto, josta tykkää myös herra Sydän.

pispalanharju-penkki

p1320177

Rosendahlin ranta

Hellesäällä täällä voi olla ehkä väentungosta, mutta eiköhän iltaisin ja ilmojen viiletessä täällä saa ihan rauhassa tutustua toisiinsa.

rosendahlin-ranta

Pyynikin kisakenttä

Tänne eksyin sattumalta ja olen kyllä sitä mieltä että tämähän on yksi parhaista treffipaikoista!

pyynikin-kisakentta

kisakentan-katsomo

Penkkitilaa löytyy yllin kyllin ja mikä estää kiertämästä juoksurataa jos siltä tuntuu…

Viimeinen kohteeni on mitä kaunein ympäristö, täällä luonnon helmassa on hyvä olla.

hatanpaan-puisto-kyltti

Hatanpään puisto on laaja, joten omaa rauhaa kyllä löytyy. Jonnekin tänne puiden katveeseen voisin kyllä levittää sen piknikhuovan.

hatanpaan-puisto-maisema

dsc08956

dsc08959

Herra Sydän tykkää!

Hyviä treffiretkiä teille, pus!