Olet vahvempi kuin uskotkaan

Tiedättekö tunteen kun ystävänne tekee jotain hyvin rohkeaa ja pääset seuraamaan sivusta kuinka hän löytää oman juttunsa ja innostuu?

girl_power_fiilistely_2

Tällä viikolla kämppikseni ja hyvä ystäväni Sonja teki jotain hyvin radikaalia, hän nimittäin leikkasi pois pitkät kutrinsa ja vaihtoi tyyliä. Lopputulos oli mieletön, hän sädehti tyytyväisyyttä ja oli ihanaa olla todistamassa sitä! Tuossa hiustenleikkuussa ei kuitenkaan ollut kysymys vain ulkoisesta tyylinmuutoksesta,  ajatus oli kytenyt Sonjan mielessä jo pitkään, mutta hän ei vain ollut koskaan uskaltanut toteuttaa sitä. Miksi?

Hyvä kysymys.

Jäin miettimään, mitä juttuja itse en tee vaikka salaa haluaisin. Mikä minua oikein estää ja miksi painan jarrua kaasun sijaan? Vaikuttaako ehkä jonkun ihmisen väärään aikaan antama väärä  kommentti  ja siitä syntyvä epävarmuus, vai kenties pelko siitä että mokaan jotenkin, että ratkaisuni ei olekaan hyvä? Meidän mielemme kun tuppaa viskomaan reitin varrelle esteeksi kaikenlaisia  kapuloita ja hyvin helposti niille antaa periksi, sitä alkaa selitellä  itselleen että jos nyt ei kuitenkaan…tai ehkä joskus…tai sitten kun…en mä kuitenkaan… niitä selityksiähän me löydämme. Siksi on hyvä että lähellä on ihminen joka vähän potkaisee persuksille ja sysää liikkeelle, eikö?

Itse ainakin kaipaan rohkaisua aina silloin tällöin ja muistutusta omista voimistani – kiitos siitä rakkaat ystävät!

lenkkarit

Ja sitten tarvitsen myös lenkkarit ja korkkarit!  Kunnon lenkin jälkeen, kun olen voittanut itseni, tuntuu että askel on niin paljon keveämpi ja että pystyn mihin vaan…ainakin hetken. Saan juoksulenkistä voimaa. Ja tämä nyt saattaa ehkä tuntua vähän pinnalliselta, mutta korkkarit oikeasti merkitsevät minulle paljon, nimittäin kyse ei ole vain kengän muodosta tai lestistä, vaan siitä kuinka itseäni kannan korkokengät jalassa. Ne antavat minulle ryhtiä niin että hartiat eivät painu lysyyn.

korkkarit

Tästä ryhdistä aasinsilta tapaukseen Sonja. Kuten sanoin, hiustenleikkuussa ei minun mielestäni ollut kyse ainoastaan tyylinmuutoksesta, vaan siitä että Sonja nousi toisten pompottelua vastaan.  Nostetaan siis ryhtiä…oli sitten korkkarit jalassa tai ei. Välillä se on vähän vaikeampaa, mutta muista silloin, olet vahvempi kuin uskotkaan!

P.S. Tässä ihana rohkea ystäväni ja hänen vlogipostaus siitä mitä tapahtui, katsokaa – lopputulos on huikea!

2 Comments

  1. ARJA HEKKALA kirjoitti:

    HIENOA SONJA,SINULLE SOPII KYSEINEN HIUS MALLI.

    1. Krista Kortelainen kirjoitti:

      Olen samaa mieltä Sonjan uudesta tyylistä 🙂

Comments are closed.