Parinmuodostuksen vaikeudesta

Sanonpa vaan että huhhuh! Ja miksikö? No siksi että miehet. On nimittäin sellainen tilanne elämässä, että olen deittaillut yhden uuden tyypin kanssa, mutta rehellisesti sanottuna en oikein tiedä mitä ajatella.

Siispä jäinkin pohtimaan, että mikä miehissä vetoaa minuun? Mihin kiinnitän ensimmäisenä huomioni? Mikä pysäyttää? Mihin ihastun ja mikä taas on todellinen deal breaker?

On yksi asia, joka pysäyttää minut tehokkaammin kuin mikään muu. Nimittäin silmät.

Olkoonkin vaikka kuinka klisee, niin Krista romantikko Kortelainen uskoo siihen, että silmät ovat sielun peili! Miehen täytyy pystyä kohtaamaan mun katse avoimesti ja rehellisesti. Jos hän välttelee, väistelee ja pälyilee, niin se ei ennusta hyvää suhteen kehittymisen kannalta.

Ja sitten tietenkin hymy. Sehän kaunistaa ihan jok´ikistä meistä, miksei miestäkin? Kiva hymy ja avoin katse – toimii.

ystavallisia_katseita

No entäs sitten siitä eteenpäin, mikä ihastuttaa? Noin yleisesti voin sanoa että hyvillä käytöstavoilla pääsee pitkälle. Kysehän ei siis ole mistään lipevästä toisten miellyttämisestä, vaan yksinkertaisesti siitä, että osaa ottaa toiset huomioon. Että kuuntelee kun toinen puhuu, on kiinnostunut asioista ja osaa sanoa kiitos, ole hyvä ja anteeksi.

Jos siis etuilet, pöyhkeilet ja leveilet, niin sori, Kortelainen sanoo no thanks.

Cheater texting with his other lover on phone and hugging his innocent girlfriend

Tästä pääsimmekin luontevasti deal breakeriin, eli mikä treffeillä vihastuttaa? Ehdottomasti esittäminen ja feikkaus. Jos mulla ei ole tarve esittää mitään naisellisuuden ylipapitarta, niin mä todella toivon että mieskin jättäisi roolinsa narikkaan. Ole sitä mitä olet ja aidosti. Minua ei myöskään hurmata kalliilla autolla, uudella puhelimella, moottoripyörällä tai edes kymmenen kilon hauella. Ihan olen kiinnostunut vain ja ainoastaan ihmisestä.

Sitten viimeinen seikka, yllätykset. Ne on kivoja. Pidän spontaanisuudesta ja mielikuvituksellisuudesta…tiettyyn rajaan asti. Yllätys voi olla ihan pikkuinenkin juttu. Se voi myös olla ihan vaan vaikka se kliseinen punainen ruusu – se nimittäin toimii.

pexels-photo-72634

Tällaista pohdintaa tällä kertaa, saas nähdä miten tämä mun deittailu tästä etenee…

Pusuja ja haleja kaikille!

(ps. Tämän postauksen valokuvat eivät ole tällä kertaa mun elämästä. Löysin vain ihania fiilistelykuvia ja halusin jakaa ne teille.)

 

3 Comments

  1. Heidi Raippalinna kirjoitti:

    Mun mielestä sharmantit miehet on ihania, kohteliaisuus ja reipas sellanen kunnon mies. Reilu oikea mies sytyttää. Sitten se yksi juttu joka saa ainakin mun jalat veltoiksi?Sis parrakkuus, voiko mitään parempaa ollakaan. Mies joka tietää miten naista kohdellaan?

  2. uuspaivafan kirjoitti:

    ??

  3. Jari kirjoitti:

    Kiitos pusuista ja haleista,ne tuntuu aina yhtä hyvältä ?

Comments are closed.