Jäähyväiset blogille

Kyllä. Luitte aivan oikein, tämän kirjoituksen myötä aion lopettaa Mageeta elämää -blogin ylläpitämisen.

Miksikö? Noh, taisin edellisessä postauksessani mainita, että olin tässä taannoin pienellä reissulla. Kyseessä oli bloggaajien messut, ihana ja inspiroiva tapahtuma jossa kävin haistelemassa uusia tuulia ja solmimassa uusia tuttavuuksia.

Siellä sitten syntyi ajatus siitä, että haluaisin vähän uudistua ja etsiä uusia tapoja ilmaista itseäni. (Myös huomasin kuinka paljon ikävöin työtä muodin parissa!)

Päätös lopettamisesta ei suinkaan ollut helppo, sillä Mageeta elämää -blogia on ollut aivan ihana kirjoittaa, etenkin noin ihanille lukijoille kuin te – muah!

sydan_krista

krista_kannykalla

Selailin vanhoja postauksiani ja täytyy todeta että kaikenlaista sitä on tullutkin tehtyä ja jaettua teidän kanssanne. Otetaanpa esimerkiksi vaikka mun yritys tehdä upeita kynsilakkamarmorointeja. Hahhah – helpommin sanottu kuin tehty! Ei niistä nyt ihan niin hienoja tullut, kuin mitä olin ajatellut…mutta kivaa oli!

Hauskaa oli myös kierrellä herra sydämen kanssa ympäri kaunista kotikaupunkiani ja kartoittaa teille oivia kuhertelupaikkoja. Toivottavasti kartasta oli teille iloa.

Ruoanlaittoon liittyvät jutut ovat olleet monen mieleen ja niin myös minun – olenhan päässyt herkuttelemaan! Oi nuo kaikki ihanat kuppikakut ja suussa sulavat raaka-Snickersit, vähänkö on ollut myös makeeta elämää!

krista_pitelee_tyynya

Mutta hei, nyt uutinen!  Älkää nimittäin luulkokaan että te pääsette musta noin vaan eroon, ehei. Sanoin että haluan haluan uudistua, mutta en suinkaan lopettaa muoti- ja lifestyle-päivityksiä. Tästä eteenpäin seuratkaapa mun Instagram-tiliä ja kaikkea jännää mitä siellä tapahtuu. Käyttäjänimi on Kristalainen.

krista_pitelee_tiimalasia

Laitan nyt tämän tiimalasin valumaan ja ennen kuin huomaattekaan, I`ll be back! Uudistuneena, Instassa. Pus!

 

 

2 Comments

 1. Ciia kirjoitti:

  Moi Krista oot tosi hyvä näyttelemääni ja toivon että pääsisin samaiseen sarjaan Ainiin unohdin kertoa kuka kirosaa 8vuottavanha ciia graham Kangasalta

  Terkkuja reunoille tai ciia

  1. Krista Kortelainen kirjoitti:

   Kiitos!

   Mukavaa kesälomaa sinulle! 🙂

Comments are closed.