Kumman kaa?

No niin, siinäpä teille pähkinä purtavaksi – ollako pitsikäs vai pelkistetty? Kysymyksessä ei siis ole ihmissuhdesoppa, vaan puhdas tyylikysymys. Kun uusi kämppikseni Iris esitteli mulle vaateostoksensa, jäin pohtimaan tämän vuoden trendejä ja eritoten niiden ääripäitä.  Elämme jännittäviä aikoja ja välillä on vaikea päättää kumpaan suuntaan sitä oikein kallistuisi – minimiin vai överiin?

Tällä hetkellä mua inspiroi todella paljon romanttinen viktoriaaninen glamourtyyli kaikkine pitseineen ja röyhelöineen. Niiden kanssa ei todellakaan tarvitse kursailla, vaan pitsiä ja röyhelöä saa nyt käyttää oikein luvan kanssa jopa överisti – ihanaa!

Sitten toisaalta, on mahdollista pukeutua supertrendikkäästi suosimalla äärimmäistä yksinkertaisuutta ja hyvin selkeitä linjoja niin ylä- kuin alaosissa. 1960- ja 80 –luvuilta vaikutteita ammentavat pelkistetyt ja peittävät vaatteet ovat taas löytäneet tiensä tyylitietoisten naisten vaatekaappeihin. Laadukkaat materiaalit, kiinnostavat leikkaukset, graafiset raidat ja asymmetria tekevät pelkistetyistä asuista kiinnostavia ja jopa leikkisiä.

Iriksen asu on musta kiinnostava yhdistelmä molempia tyylejä. Siinä on boheemi ja romanttinen meininki, mutta samalla asukokonaisuus on hienostunut ja tyylikäs, eikö olekin?!

iris_kk_2

Vajaamittaiset housut, joissa on selkeä leikkaus, luovat kivan kontrastin röyhelöiselle yläosalle.

iris_pk

Siveelliset kaula-aukot ja korotetut kaulukset ovat nyt supertrendikkäitä. Napita siis huoletta kauluspaita ylös asti kiinni – et ole mikään tiukkapipo vaan kuuma kuin mikä!

Vaikka oma tyylini onkin naisellinen, suosin selkeitä linjoja ja leikkauksia. Ihastuin tämän paidan yksinkertaisuuteen.

krista_laaja

Khaki on käytännöllinen ja jälleen muodikas (Koskapa se ei olisi?!) Joku saattaa mieltää sen tylsäksi väriksi, mutta kun yhdistät arkisen khakin ylelliseen materiaalin saat kivan kontrastin aikaiseksi.

krista_puolikuva

Tuo yhdistelmä toimii mielestäni hyvin tässä paidassa, hieman kiiltävä pinta tekee siitä tyylikkään ja oikeiden asusteiden kanssa jopa juhlavan, vaikka siinä ei ole mitään ylimääräistä katseenvangitsijaa.

Jos et siis osaa päättää, että kumman kaa lähtisit, ota kaupasta mukaan molemmat – röyhelöpaita ja selkeälinjainen yläosa!

2 Comments

  1. Helinä kirjoitti:

    Kristan❤

  2. Heidi Raippalinna kirjoitti:

    Kyllä pidän enemmän tuosta Kristan tyylistä. On jotenkin niin paljon raikkaampi, ja sopii enemmän tämän hetkiseen vaatetyyliin. Minusta tuo Iriksen tyyppinen pukeutumistyyli on jotenkin vanhahtavan tyylinen.

Comments are closed.